duminică, 20 martie 2011

Budinca de paine cu banane si ciocolata



Ingrediente

8 felii paine feliata
4 oua
2 banane
50 gr ciocolata
jumatate cana de lapte
2 linguri de zahar



Incalzim intai cuptorul si pregatim un vas in care sa adaugam ouale, laptele si zahar si sa le amestecam.
Bananele se taie feliute si ciocolata o rupem bucatele potrivite.
Feliile de paine le inmuiem in amestecul de oua, zahar si lapte si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Peste cele 4 felii de paine asezam bananele felii si ciocolata.
Peste punem si restul de felii de paine inmuiate in amestecul de ou. Daca ne mai ramane amestec de ou, il turnam si pe el peste paine.
Presam usor cu mana sa se aseze si dam la cuptor cam 15-20 de minute.
Se poate presara pe deasupra cacao.








Enjoy!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu