- 300g biscuiti simpli ( 30 bucati )
- zeama de la un compot
- 300g mascarpone
- 150g Nutella
- bomboane pente decor/ nuca macinata/ fulgi de cocos
Intr-un castron mixam cateva minute crema de mascarpone cu Nutella pana devine aerata si cremoasa.
Luam cate un biscuite, il ungem cu crema si lipim alt biscuite langa. Procedam asa pana terminam biscuitii.
Intr-un vas punem zeama de la compot ( se poate folosi si lapte, sau cafea) si trecem perechea de biscuiti prin zeama, apoi asezam biscuitii vertical pe o farfurie.
Luam alta pereche de biscuiti, o bagam rapid in compot, ungem o parte cu crema si lipim de prima pereche aflata pe farfurie, tot pe vertical.
Procedam in acest fel pana terminam toti biscuitii.
Restul de crema il intindem pe toata prajitura, niveland usor.
Decoram cu bomboane, fulgi de migdale sau de cocos, nuca macinata.
Prajitura se lasa la rece cateva ore ( sau peste noapte) apoi se taie pe diagonala pentru a obtine acel aspect dungat, in straturi.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu