luni, 8 iunie 2020

Fursecuri cu unt de caju si migdale




Ingrediente:

• 50g unt de caju 
• 50g unt de migdale
• 80g crema de alune
• 80 g zahar brun
• 2 oua mici
• 2 linguri unt de cocos
• 1 esenta de vanilie
• 150g faina
• 1/2 lingurita praf de copt
• un praf de sare
• bomboane M&M

Untul de caju, de migdale si crema de alune se pun intr-un castron. Se adauga zaharul, oualele si untul de cocos si se mixeaza. Se pune si esenta de vanilie.

Faina se amesteca cu praful de copt si sarea si se încorporează in aluat.

Se formeaza bilute cu ajutorul cupei de inghetata si se decoreaza cu M&M.

Se încinge cuptorul, se tapeteaza tava cu hartie de copt si se coc biscuitii 12 minute la 180 grade.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu