Ingrediente:
- un aluat de pizza/foietaj cumparat
- 100 g sunca
- 120 g cascaval ras
- 4 fire de ceapa verde
- 2 linguri de lapte
- susan si mac pentru decor
Aluatul se scoate din frigider si se intinde pe o tava tapetata cu hartie de copt. Feliile de sunca se taie cubulete mici, cascavalul se rade si ceapa verde se taie marunt apoi amestecam ingredientele pentru umplutura intr-un castron.
Intindem umplutura peste tot aluatul si presam usor ca sa se lipeasca. Rulam pe lungimea lui, ajutandu-ne de hartia de copt si apoi taiem bucati de aproximativ 1 cm.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu lapte cu o pensula de bucatarie si presaram susan si mac pe deasupra.
Le bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 20 minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu