vineri, 24 aprilie 2020

Rulouri cu sunca, cascaval si ceapa verde



Ingrediente:


  • un aluat de pizza/foietaj cumparat
  • 100 g sunca
  • 120 g cascaval ras
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 linguri de lapte
  • susan si mac pentru decor

Aluatul se scoate din frigider si se intinde pe o tava tapetata cu hartie de copt. Feliile de sunca se taie cubulete mici, cascavalul se rade si ceapa verde se taie marunt apoi amestecam ingredientele pentru umplutura intr-un castron.

Intindem umplutura peste tot aluatul si presam usor ca sa se lipeasca. Rulam pe lungimea lui, ajutandu-ne de hartia de copt si apoi taiem bucati de aproximativ 1 cm. 
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu lapte cu o pensula de bucatarie si presaram susan si mac pe deasupra.
Le bagam in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 20 minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu