joi, 21 februarie 2013

Biscuiti cu merisoare si migdale






Ingrediente:
  • 200 gr unt moale
  • 100 g zahar brun
  • 2 oua
  • o lingura zahar vanilat bio
  • 280g faina
  • 100g merisoare uscate
  • 50g migdale

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul brun pana devine ca o crema. Se adauga ouale, cate unul pe rand si mixam bine dupa fiecare. Adaugam si zaharul vanilat si mixam.
Faina se incorporeaza in aluat, dupa care adaugam si merisoarele si migdalele macinate.

Se formeaza bilute de marimea de unei nuci si se aseaza in tava pe hartie de copt. Lasam cativa cm spatiu intre biscuiti.

Coacem biscuitii la 170 grade penreu 15-20 minute sau pana cand incep sa se rumeneasca pe margini.


Pofta mare!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu